今後の講演会

Prof. Eugen Stulz (University of Southampton)

“Tailor-made DNA in bio-nanotechnology”

Prof. Rik Tykwinski, Department of Chemistry, University of Alberta

"Cumulenes and polyynes: From fundamental questions to molecular wires”

Zasshikai seminar 1693rd

Prof. Reko Leino (Laboratory of Organic Chemistry, Åbo Akademi University)

Smart and Sweet Molecules: From Mannose to Self-Assembling Rods, Molecular Probes and Immunostimulatory Glycoclusters

Zasshikai seminar 1692nd

Prof. Timothy Noël  (Eindhoven University of Technology, Department of Chemical Engineering and Chemistry, Micro Flow Chemistry & Process Technology, The Netherlands)

Innovation in catalytic methodology development through flow chemistry