今後の講演会

Prof. Dr. Nils Metzler-Nolte (Ruhr-University Bochum)

A Bioorganometallic Journey from Peptide Bioconjugates to Novel Metal-based Antibiotics

Zasshikai seminar 1792nd

Prof. Akira Ono (Kanagawa University)

Synthesis of and characterization of DNA duplexes containing metal ion mediated base pairs

Zasshikai seminar 1793rd

Prof. Jens Müller (Westfälische Wilhelms-Universität Münster)

”Recent developments in metal-mediated base pairing”

Prof. Olga Iranzo (Institut des Sciences Moléculaires de Marseille-UMR CNRS 7313, Aix-Marseille Université)

"Engineering catalytic sites and molecular recognition in peptidic scaffolds: from concepts to applications"

Prof. Karol Grela (The Institute of Organic Chemistry, Polish Academy of Science)

“Missions Impossible” in Ruthenium Catalyzed Olefin Metathesis

Prof. Tomoki Ogoshi (Kyoto University)

Pillar-Shaped Macrocyclic Compounds “Pillar[n]arenes”: from Simple Molecular Receptors to Bulk Supramolecular Assemblies

Prof. Graham J. Bodwell (Memorial University of Newfoundland, Canada)

"Contractive Annulation–a New Strategy for the Synthesis of Small, Strained Cyclophanes"

Dr. Jeffrey T. Kuethe (Principal Scientist, Department of Process Research and Development, Merck&Co.,Inc.)

"Innovative Chemistry Solutions Impacting Discovery and Process Development:  The GPR40 Story"