今後の講演会

Prof. Matthieu Sollogoub (Sorbonne Université)

"Site-selectively modified cyclodextrins for bio-inspired applications"

Zasshikai seminar 1731st

Prof. Ulrich Aschauer (Universität Bern)

Atomic scale structure and reactivity of perovskite oxynitrides

Prof. Xavier Pannecoucke (Normandie University, COBRA, IRCOF, Rouen France)

Recent Insight in the synthesis of Fluoroolefins: from peptidomimetics to heterocycles

Prof. Eric Collet (Université Rennes 1)

"Ultrafast photoinduced spin state switching in molecular-based materials, probed by time-resolved techniques"

Professor Qifeng Zhou (President, IUPAC)

"Join IUPAC, Why and How"

Dr. Sander J. Wezenberg (Stratingh Institute for Chemistry - University of Groningen)

”Light-driven molecular motors: Dynamic control of binding, self-assembly, and rotary motion”

Dr. James D. Crowley (Department of Chemistry, University of Otago)

”Adventures in Supramolecular Chemistry: Self-Assembly of Metallosupramolecular Cages and the Synthesis Non-Interlocked Molecular Machines"