Dr. James D. Crowley (Department of Chemistry, University of Otago)

”Adventures in Supramolecular Chemistry: Self-Assembly of Metallosupramolecular Cages and the Synthesis Non-Interlocked Molecular Machines"

Dr. Sander J. Wezenberg (Stratingh Institute for Chemistry - University of Groningen)

”Light-driven molecular motors: Dynamic control of binding, self-assembly, and rotary motion”

Prof. Naotoshi Nakashima (International Institute for Carbon-Neutral Energy Research (WPI-I2CNER), Kyushu University)

Carbon nanotubes as an advanced functional materials

Prof. Yoshinobu Baba (Graduate School of Engineering, Nagoya University)

Nanobiodevices and AI for Society 5.0: Super Smart Society

Professor Francisco Juan Martínez Mojica (Department of Physiology, Genetics and Microbiology University of Alicante, Spain)

Expectations and realities behind the CRISPR craze

• 終了した講演会

Professor Qifeng Zhou (President, IUPAC)

"Join IUPAC, Why and How"

• 終了した講演会

Prof. Eric Collet (Université Rennes 1)

"Ultrafast photoinduced spin state switching in molecular-based materials, probed by time-resolved techniques"

• 終了した講演会

Prof. Xavier Pannecoucke (Normandie University, COBRA, IRCOF, Rouen France)

Recent Insight in the synthesis of Fluoroolefins: from peptidomimetics to heterocycles

Zasshikai seminar 1731st

Prof. Ulrich Aschauer (Universität Bern)

Atomic scale structure and reactivity of perovskite oxynitrides

• 共通装置講習会

共通装置講習会のお知らせ(NMR ECS 400)

磯部研 池本 晃喜

NMR ECS 400 講習会